Jobba hos oss

AxMek tar nu nästa steg i sin utveckling genom att investmentbolaget KnowHub har förvärvat bolaget under våren 2021. Tillsammans med våra systerföretag ska vi skapa Sveriges bästa verkstadskoncern för plåtbearbetning.

Den röda tråden är det anrika, det genuina och det mänskliga. Alla företag inom KnowHub drivs med passion. Det är genom kunskapsöverföring mellan företagen och människorna i vår hub som kraften skapas.

Vi är alltid intresserade av att hitta duktig och kunnig personal som vill vara en del av vår hub, vårt företag och vår vision.

Vi söker dig som har ett stor intresse för manuell svarvning, borrning och fräsning, som är drivande och som känner sig hemma i en verkstadsmiljö. Som verkstadsmekaniker arbetar du mestadels självständigt och jobbet innebär att du bearbetar i svart och rostfritt stål.

Dina maskinkunskaper bör vara breda.

Det är meriterande om du har arbetat med skärande bearbetning under en längre tidsperiod men självklart välkomnar vi även dig som vill utvecklas inom yrket.

Som person är du strukturerad, noggrann och behärskar ritningsläsning.

Arbete sker dagtid.

Vill du veta mer eller kanske vara med på vår resa? Ring Jörgen 070-8157109 eller Mats på 0733-843077 eller maila på info@axmek.se så berättar vi mer!